arki hömppää (3) diy (1) imetys (1) isänpäivä (1) kasper (4) muutto (2) siskot (1) stay tuned (1) syksy (1)

tiistai 27. lokakuuta 2015

Mutta mikä piristäisi Kasperia ?

Meillehän rantautui erittäin herkkä vauva, jolla on kovien vatsakipujen ja koliikin epämääräistä sekoitusta. Itkuinen vauva, jonka kanssa pitää varoa mitä suuhunsa pistää!
Reagoidaan pitkälti ihan kaikkeen. Kakka hukkuu ja itkua pukkaa. Sylissäkään ei aina ole hyvä.
Ensin ostettiin tärinä sitteri, joka oli Kasperin mielestä ihan saatanasta ja äitiä tämä harmittaa kun sitterikin oli satasen sijoitus. Sen jälkeen on hypitty sylikkäin, että olo vähän paranisi. Kunnes bongasin sunnuntai iltana facebookista koliikkikeinun.
Keinu soittaa musiikkia, luonnonääniä, tärisee ja keinuu kuudella eri nopeudella. Siihen oli hyvä eileen illalla nukahtaa, vaikka alkuun epäilevästi mietittiin että mikäs tää juttu taas on jolla mua yritetään huijata! Siinäkin kohtaa ilmeet kertoivat enemmän kuin sanat.
Ei väsy äitin ja iskän kädet, kun voi välillä antaa keinun heijata. Ehkä.
Ainakin nyt näyttää, että tää ois hyvä vekotin ellei Kasper keksi että tämäkin on ihan perseestä ja viihdy siinä uutuuden viehätystänsä.
Mutta toivottavasti viihtyy, koska pitäisi alkaa pakkamaan että päästään sinne uuteen kotiin! Nyt on vuokrasopparit allekirjoitettu eli muutto on tekemistä vaille varma.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti